Torbice na zalogi in na voljo takoj

Vse torbice, nahrbtniki, toaletke, itd., ki so na zalogi takoj najdete pod zavihkom TRGOVINA. To pomeni, da je torbica oz. izdelek na zalogi in jo lahko odpošljem takoj.

Če torbice, ki vam je všeč ni na zalogi. Kako naročite?

Na spletni strani pod zavihkom IZDELKI so predstavljene vse torbe. Poleg vsake opisane torbe je tudi nekaj slik, da vidite kako torbe izgledajo. Te torbice niso na zalogi in služijo kot vzorec za naročilo. Torej, če bi imeli katero od torbic mi pišete na nina@ninushka.com ali me pokličete 031 235 707.

Kako naročite?

Na spletni strani si ogledate modele torbic, da vidite kateri vam je najbolj všeč in bi vam ustrezal. Če imam na voljo še material, lahko naredim enako torbico, kot je ta, ki vam je všeč.

Lahko pa jo naredim v barvi, materialu ali z motivom po vaših željah. Nekaterim torbam lahko celo spremenim tudi velikost, če vam osnovna ne ustreza.

Za naročilo mi pišite na nina@ninushka.com. Lahko me kontaktirate tudi na fb ali ig.

Cena torbice po naročilu je lahko nekoliko drugačna od teh, ki so navedene na spletni strani. Odvisno od izbranega materiala, dodatnih žepov in drugih detajlov, zaradi katerih se lahko čas izdelave samega izdelka podaljša.