Obljubila sem vam, da vam ta teden povem več o novi torbi. In seveda lovim zadnje ure tega tedna. Ampak, mi je uspelo! 🙂

Nova torba LiLi je nekaj vmes med Mini potovalko in Maksi torbo. Večkrat ste me že popraševali po torbi za prenosni računalnik, previjalni torbi ali pa dovolj prostorni torbi, a vseeno ne preveliki. Mini potovalka je prevelika, Maksi pa premajhna. Zato je sedaj tu torba LiLi. In ja, tudi mene je navdušila.

 

 

Sama v njej prenašam denarnico (veliko), planer, toaletko, steklenico z vodo, malico, majhno peresnico, pleničke, kakšen kos oblačila od sina,  svoj velik zvezek, kamor si zapisujem vse v zvezi z Ninushko in še kaj bi se našlo v njej. Pa mi še vedno ostane nekaj prostora.

Dovolj je prostorna tudi za prenosni računalnik. Vendar vas moram opozoriti, da prej pomerite svoj prenosnik. Nekateri so večjih dimenzij in so za nekaj centimetrov preveliki za v torbo.

Velika je cca. v30xd40xš14cm. Dolžina ročajev je 58cm. Torbi je dodana tudi dolga naramnica, ki meri cca. 130cm.

V notranjosti ima dva žepka. Eden je z zadrgo. Drugi je odprt in razdeljen na dva dela. Po želji torbi v notranjosti dodam različne žepke, npr. za prenosni računalnik, previjalno torbo, itd. Žepke lahko dodam tudi na zunanji strani.

 

Cena: 93€

 

Če so kakšne posebne želje, dodatki in material,  se cena lahko spremeni glede na čas dela in dodaten material.

 

Priporočene objave