Torbice na zalogi in na voljo takoj

Vse torbice, nahrbtniki, toaletke, itd., ki so na zalogi takoj najdete pod zavihkom TRGOVINA in ob izdelku piše “na zalogi”. To pomeni, da je torbica oz. izdelek na zalogi in jo lahko odpošljem v 1-3 delovnih dneh.

Torbice ni na zalogi in bo narejena po oddaji naročila

V TRGOVINI so na poličkah tudi izdelki, ki jih ni na zalogi in bodo narejeni po naročilu. To pomeni, da bo torbica narejena v roku 20 – 30 dneh od oddanega naročila oz. prejetega plačila.

Torbica po naročilu

Torbico vam lahko naredim po vaši želji. Kaj to pomeni? To pomeni, ga jo naredim v drugih barvah, malo prilagodim velikos (če se da), naredim dodaten žep, volančke, motiv, itd…

S klikom na katerega izmed spodnjih povezav, si lahko pogledate vse modele torbic in nahrbtnikov, ki so na voljo. Poleg vsake opisane torbe je tudi nekaj slik, da vidite kako torbe izgledajo. Te torbice niso na zalogi in služijo kot vzorec za naročilo. Torej, če bi imeli katero od torbic mi pišete na nina@ninushka.com ali me pokličete 031 235 707.

Kako naročite?

Na zgornjih povezavah si ogledate modele torbic, da vidite kateri vam je najbolj všeč in bi vam ustrezal. Če imam na voljo še material, lahko naredim enako torbico, kot je ta, ki vam je všeč.

Lahko pa jo naredim v barvi, materialu ali z motivom po vaših željah. Nekaterim torbam lahko celo spremenim tudi velikost, če vam osnovna ne ustreza.

Za naročilo mi pišite na nina@ninushka.com. Lahko me kontaktirate tudi na fb ali ig.

Cena torbice po naročilu je lahko nekoliko drugačna od teh, ki so navedene na spletni strani. Odvisno od izbranega materiala, dodatnih žepov in drugih detajlov, zaradi katerih se lahko čas izdelave samega izdelka podaljša.