V ustvarjanju resnično uživam. Vse se je začelo v otroštvu. Od kar pomnim, vedno sem nekaj ustvarjala z rokami. Zunaj gradila hiške,  pletla sem zapestnice, nizala perlice, gnetla fimo maso, risala, kmalu pa sem odkrila mamin šivalni stroj. Takrat sem se zaljubila v svet šivanja, šivalni stroj,  šive, blago… In ta ljubezen traja še danes. 

Kako sem začela s torbami? Bilo je nekje proti koncu osnovne šole. Želela sem si torbico, pa nisem dobila takšne, ki bi mi bila všeč. In sem začela šivati torbice. Seveda mi v prvo ni uspelo narediti takšne, kot sem si jo zamislila. In je sledilo en kup ponesrečenih torbic, postrani šivov in ur preživetih za šivalnim strojev. In počasi so nastajale čedalje lepše torbice, točno takšne kot sem si jih zamislila. 

In skozi leta sem ugotovila, da vsaka ženska potrebuje lepo torbico, ne glede na to kakšen je njen vsakdan. Moje torbice so oblikovane tako, da so uporabne in preproste, hkrati pa poudarjajo vaš edinstveni slog in vam pomagajo izstopiti iz množice.

Posebno skrb  namenjam  izbiri kakovostnih materialov in sami izdelavi torbe. Pri izbiri materialov dam vedno prednost kakovosti.  Sem zagovornica trajnostnih izdelkov. Ninushka torbe niso trendi torbe, ki jih boste nosile eno sezono, saj so zasnovane v brezčasnem slogu, za vsak dan ali posebne priložnosti.

Ninushka izdelki so namenjeni vsem, ki ščete nekaj posebnega, zase ali za darilo,

in cenite kakovostne stvari.

 

Hvala, ker me spremljate!

Nina