BLOG

Amelie

Posebna torba za posebne punce.

Ta torba ima za sabo prav posebno zgodbo, s katero se verjetno lahko poistoveti prav vsaka. Ženske smo že po naravi nekoliko bolj obremenjujemo s svojim videzom. Vedno nam nekaj manjka. Nikoli nismo zadovoljne. Smo nesamozavestne. Tudi sama nisem izjema. Prav spomnim se svojih otroških dni, kako je ko te sovrstniki zafrkavajo. In zato jim želiš biti čim bolj podoben, da bi te vzeli za svojega in nehali zafrkavati. Potem v srednji šoli že približno veš kaj ti je všeč, vendar si ne upaš. Jaz sem si zašila kakšno stvar, pa je nisem upala nosti, češ kaj bodo pa rekli. Ali pa sem se napravila v malo bolj posebna oblačila, pa sem se zadnji trenutek premislila. Ne, preveč izstopam. Da o svojem telesu in značaju ne govorim. Mozolji. Velik nos. Preveč kilogramov. Raje sem tiho, kot da bi mislili, da sem trapa. Zadržana. In še bi lahko naštevala.

Ampak leta naredijo svoje in sčasoma ugotoviš, kako neumen si, da se obremenjuješ s takšnimi stvarmi. Res, prav naredilo mi je “klik” v glavi. In veste kaj?! Se pogledam v ogledalo in končno mi je všeč to kar vidim. Po dobrih tridesetih letih. Res sem rabila kar nekaj časa, da sem prišla do tega. In ja imam tudi nekaj odvečnih kg pa se ne sekiram. Vsaj ne toliko, kot včasih. 😉 Oblečem tisto kar mi paše. Četudi se komu zdi čudno. Njegov problem. Jaz se v tem počutim super.

Letos spomladi, ko mi je v glavi končno naredilo “klik”, sem razmišljala o torbici. Da bo drugačna. Posebna. Za piko na i. Običajno sem ziheraš. Raje nekaj nevtralnega, da je vsem všeč. In potem je prišel navdih. Seveda takrat, ko je najmanj časa. Nujno jo je bilo narediti. In nastala je Amelie. Torbica s prav posebnim namenom. Z dušo. Da nas dvigne. Da stopimo iz cone udobja.

Zaenkrat je na voljo v treh živih barvah, moji rumeni, koralni in viola. Zakaj te barve? Ker so mi všeč in se odlično kombinirajo. Mogoče kasneje pride tudi v kakšnih drugih barvah.

Torbo sedaj redno uporabljam že kar nekaj mesecev. Zakaj je tako posebna? Zaradi zgodbe, oblike in praktičnosti. Osnovna oblika torbe je trikotna. Ugotovila sem, da se ta oblika res fino nosi. Jo imam na rami ali čez celo telo, torba ne leze sem in tja, ter je udobna za nositi. Lahko jo pa nosiš tudi kot pas. Super izpade. Vanjo dam večjo denarnico, drobižnico, robčke, telefon, ključe in še kakšno malenkost. Jaz večkrat s seboj vzamem tudi stekleničko z vodo. Takrat pa torbo prepnem in torbico povečam. Lahko se pa nosi tudi kot nahrbtnik, tisti na eno naramnico. Se jih spomnite, ko so bili popularni pred leti? V bistvu se jo nosi na kar pet načinov. Sama imam rada uporabne torbe. Ugotovila sem, da jo lahko nosim za vsak dan ali pa za nekoliko bolj fensi priložnosti.

Velikost: d28 x v38/v13

Material: umetno usnje/usnje/bombaž

Zapiranje z zadrgo. V notranjosti žepek, razdeljen na dva dela.

Za več info. mi pošljite sporočilo.