BLOG, DODATKI

Vrečke iz blaga

  Ponavadi si že vsaj približno vnaprej načrtujem delo za naslednji dan. Samo okvrino, da vem kaj me čaka. Ponavadi se tega tudi držim. Včasih pa pride dan, ko dam naročila na stran in delam po navdihu. Tak dan je bil eden izmed preteklih deževnih dni. Zjutraj sem vstala, si kuhala kavo in se odpravila v šivalnico. V stanovanju je bila še tišina, počasi se je začelo daniti. Čas zame. Včasih tako paše, ko dobiš navdih in se takoj lotiš dela. Ponavadi ni tako. Ideje romajo v zvezek in čakajo.

Že nekaj časa nazaj sem si izdelala vrečko s prikupnimi rdečimi rožicami.  Uporabljam jo za v trgovino, knjižnico, prenašanje igrač, rezervnih oblačil, itd. Ponavadi je vedno z menoj v torbici. No, ja včasih jo tudi pozabim doma. Takrat grem iz trgovine s polno torbico in polnimi rokami zdelkov. Priznam, da vsake toliko časa, ne preveč navdušeno, vzamem tudi plastično vrečko, ko je nakupljenih stvari preveč. Moja vrečka iz blaga z rožicami je vedno deležna pohval. Tako, da je bil že skrajni čas, da sešijem še kakšno za vas.

Nastale so prav posebne vrečke, vsaki pa je dodana še ena pozitivna misel.

Za lepši dan.

 

Vse vrečke so izdelane iz 100% bombaža in se lahko perejo v pralnem stroju. Vrečka je lahko krasno in praktično darilo. Nanjo lahko dodam tvoj osebno misel ali posvetilo za osebo, kateri jo želiš podariti.

Cena vrečke je od 18€ naprej.

Če so kakšne posebne želje, dodatki in material,  se cena lahko nekoliko spremeni glede na čas dela in dodaten material.

Za več informacij mi piši na nina@ninushka.com ali me poišči na facebooku.