Amelie

Amelie

Torbica posebne oblike, za tiste ki želite nekaj drugačnega. Nosi se na več načinov. Lahko se jo tudi nekoliko poveča. Pri oblikovanju te torbice sem imela v mislih “keep it simple”. Minimalistična in posebna. Uporabna za vsak dan ali posebne priložnosti.

Nosi se jo na 5 načinov. Kot torbica čez telo. Če se odpre prepognjeni del in pripne naramnico za zgornji obroček, se torbica poveča in je dovolj prostorna tudi za stekleničko vode. Torbica je dovolj šik, da jo lahko nosite tudi kot ročno torbico za kakšne bolj posebne priložnosti. Zadnja možnost je pa kot “nahrbtnik”. Saj se spomnite kako smo nosile tiste nahrbtnike na eno naramnico? Skrajšate naramnico in si jo daste čez telo, torbica pa pride zadaj.

Zaradi svoje trikotne oblike se lepo prilega telesu in je resnično udobna za nositi. Zapira se z netkom in zadrgo. V notranjosti ima dva priročna žepka za telefon, ključe in še kakšno malenkost, ki jo ženske potrebujemo vedno s seboj.

Material:

  • kakovostno umetno usnje
  • usnje
  • bombaž

Velikost: d28 x v38/13 cm

Torbe na slikah so oddane in služijo kot vzorec za naročilo. Če določenega blaga ni več moč dobiti, se zmeniva za podobno blago ali blago v barvah in vzorcih po želji.