Tale torbica je nastala spotoma. Ko ti da čudovito blago navdih in nastane nova torbica. Je podobna Sofiji, lahko bi rekla, da je njena sestrica. Ampak je malo drugačna, zato si zasluži svoje ime. Da ne bo zmešnjave. 🙂

V čem se razlikuje od Sofie? Je malo višja, da gre lahko notri tudi steklenička vode. Hehe, sem ugotovila, da skoraj pri vseh torbicah v opisu omenjam vodo. Ja, jaz imam vodo vedno s seboj kakorkoli grem in mi je pomembno, da jo lahko spravim v torbo. 🙂 V notranjosti ima dva žepka oz. tri. Eden je z zadrgo, drug pa odprt in razdeljen na dva dela. Dva zelo praktična žepka sta pa še na sprednjem delu torbe. Skupaj ima torba kar 5 žepkov. Da bo v torbici red. 😉

Torbica je izdelana iz kombinacije trpežnega blaga in kakovostnega umetnega usnja. V notranjosti je bombaž. Vmes pa se skriva medvloga, ki torbo naredi še bolj trpežno. Zapira se z zadrgo. Ima dolgo naramnico, katere dolžina se lahko spreminja.

Velikost: cca. š34 x v30 x g6 cm.

Material:

  • debelejši bombažni canvas
  • kakovostno umetno usnje
  • bombažna podloga
  • medvloga

Cena: 42-47€

Če so kakšne posebne želje, dodatki in material,  se cena lahko nekoliko spremeni glede na čas dela in dodaten material.

Torbe na slikah so oddane in služijo kot vzorec za naročilo. Če določenega blaga ni več moč dobiti, se zmeniva za podobno blago ali blago v barvah in vzorcih po želji.

Priporočene objave