BLOG

Nahrbtnik ali torbica?

 Le kaj bi ženske brez torbic? Bi vse kar potrebujemo s seboj, nosile v vrečkah? Joj, si sploh ne upam predstavljati. Zdi se mi, da torbice celotni podobi dodajo neko dodano vrednost. Vse kar potrebujemo s seboj, se nahaja v njih. Da ne govorim kolikorat se znajde fantova denarnica in mobilnik v moji torbici.  Še moški ne morejo brez ženske torbice. 😉

Sedaj, ko sem pa mama, sem tudi sama spoznala kako kul je nahrbtnik. Roke so proste in lahko brez težav lovim svojega malega škrata. Športni nahrbtniki so super za daljše izlete in enodnevna potepanja. Za potepanja po mestu in po opravkih, je pa nekoliko preveč športen za moj okus. K športnim copatom se super poda, k sandalom pa niti ne.

Želela sem nahrbtnik, ki bo udoben, prostoren in uporaben. V začetku poletja je nastal prvi testni nahrbtnik. No ja, ni nastal samo nahrbtnik, hkrati je nastala tudi torbica. Nahrbtnik, ki ga lahko nosite kot torbico oziroma torbica, ki jo lahko nosite kot nahrbtnik. Težko se odločim, kaj imam raje, nahrbtnik ali torbico, zato sem naredila kar oboje hkrati. 😉

Po dveh mesecih uporabe lahko rečem, da je to moj najljubši nahrbtnik/torba tega poletja.  Je dovolj prostoren za vse moje osebne stvari, steklenico vode, ter pleničke, malico in igrače za malega. Všeč mi je tudi, ko grem zvečer na pijačo, da vanj lahko pospravim  jopico in je ne nosim po rokah. Res ne maram nositi nostiti stvari v rokah. Še ko grem v trgovino po kakšno malenkost, jo najraje zbašem kar v torbo/nahrbtnik, namesto, da za seboj nosim vrečke. 😉 In veste kaj, nahrbtnik je res udoben, sploh ne čutim, da imam karkoli na ramah.

Nahrbtnik je velik cca. d39 x v44 x š9cm.

Velikost torbe je cca. d39 x v30 x š9cm.

Nahrbtniku/torbici sta dodani dve naramnici. Če ga nosite kot nahrbtnik uporabite obe. Ko pa nahrbtnik postane torbica, eno naramnico odstranite in prepnete na srednje obročke. Naramnice sta dolgi cca 65 – 130cm. Dolžino po želji spreminjate.

V notranjosti torbe sta dva žepka. Eden je z zadrgo. Drug je odprt in razdeljen na dva dela.

Seveda brez pentljice ne gre. 😉 Ker je moj nahrbtnik črn, nanj pašejo pentljice vseh barv. Moje najljubše ta trenutek so srebrna, bakrena, roza in mint. Več barv pentljic lahko najdete tule pentljice kot obeski.

Naročila sprejemam na nina@ninushka.com.

Foto: Jana Drolc (www.smallbitsofloveliness.com)